Rekry

Enligt den nya avfallslagen kommer de kommunala transporterna av bio- och förpackningsavfall att utvidgas och omfattar framöver hela Ab Stormossen Oy:s insamlingsområde.

Vi söker nu en utvecklingsorienterad

Transport- och kundbetjäningschef

I den här nya uppgiften ansvarar du för helhetsplaneringen av fastighetsinsamlingen i samarbete med den övriga organisationen. Här har du möjlighet att bygga fungerande strukturer för organiseringen av avfallstransporterna, med fokus på systematisk planering, utvecklingsarbete, rådgivning och ekonomisk uppföljning. För de nya tjänsterna bygger vi ett nytt team, så dina erfarenheter av högklassig kundbetjäning och gott förmansarbete kommer att vara till stor nytta. I uppgiften rapporterar du till servicechefen.

Du uppfattar snabbt helheter och har en stark ”can do”-mentalitet. Du har sannolikt minst fem års erfarenhet av motsvarande uppgifter vilket skapat en god förståelse för branschen. Ditt systematiska arbetssätt skapar tydlighet i processhanteringen och genom att vara aktiv säkerställer du ett gott samarbetsklimat med myndigheter, entreprenörer och kunder. Vid behov hjälper du till med kundbetjäningsuppgifter. Som ledare stöder och uppmuntrar du ditt team, något du har fått erfarenhet av redan tidigare i karriären. I vardagen kommunicerar du flytande på svenska, finska och engelska.

Vi förutsätter att du har en lämplig yrkes- eller yrkeshögskoleutbildning, till exempel inom logistik eller annan meriterande bransch, samt förmans- och kundbetjäningserfarenhet. Speciellt värdesätter vi tidigare erfarenhet av avfallshantering, inköps- och upphandlingsprocesser förmansarbete och transportkoordinering. I arbetet behöver du vara stresstålig, van att jobba lösningsorienterat och kunna fatta beslut. Du bör ha goda förutsättningar för att självständigt dra projekt och visa på god initiativförmåga.

Hos oss har du en ypperlig chans att göra ett meningsfullt arbete och samtidigt få en utmärkt överblick av branschen. Vi erbjuder meningsfullt arbete i en framtidsbransch, där du ständigt har möjlighet att lära dig något nytt. Tillsammans med oss kan du vara med och bygga en mera hållbar framtid. Till våra arbetsförmåner hör kultur- och lunchsedlar samt sjukvårdsförsäkring. Därtill satsar vi aktivt på att främja personalens välmående också under arbetstid.

Frågor om uppgifterna besvaras av vår servicechef Seppo Ruostekoski, tfn 010 320 7660, 7.9 och 14.9 kl. 10-12 och MPS konsult Daniel Särs, tfn 041 435 5035, 10.9.

Lämna in din ansökan här senast 19.9. Du kan göra det även på svenska.