Rekry

Haemme nyt

Kehityspäällikköä

Stormossenilla elämme tällä hetkellä erittäin mielenkiintoisia aikoja, sillä kiertotalous tulee yhä tärkeämmäksi osaksi yhteiskuntamme kaikkia sektoreita, ja haluamme omalta osaltamme edistää  kunnianhimoisten tavoitteiden saavuttamista. Panostamme nyt erityisesti toiminnan kehittämiseen, ja kehityspäälliköltä odotamme kokemusta robotiikasta, tekoälystä ja automaatiosta sekä innostusta niiden tuomia mahdollisuuksia kohtaan. Tehtävässä onnistuminen edellyttää myös näyttöjä kehityshankkeiden johtamisesta, vahvaa käsitystä IT-prosesseista sekä kykyä toimia tehokkaasti laajassa sidosryhmäyhteistyössä. Pystyt kommunikoimaan sujuvasti suomen, ruotsin ja englannin kielillä ja omaat erinomaiset viestintä- ja yhteistyötaidot.

Tässä uudessa tehtävässä raportoit toimitusjohtajalle, ja johtoryhmän jäsenenä pääset osallistumaan toimintamme kokonaisvaltaiseen kehittämiseen. Tehtävässäsi vastaat erikokoisten kehityshankkeiden suunnittelusta ja läpiviennistä, ja toivomme sinulta myös rohkeutta tuoda uusia näkökulmia ja ideoita yhteiseen käsittelyyn. Toimit tiiviissä yhteistyössä tuotannon kanssa, ja työkenttääsi kuuluu myös IT-puolen hankinnoista vastaaminen. Odotamme sinulta kiinnostusta ja osaamista laajassa tehtävänkuvassa toimimiseen. Tiimipelaajana osallistutat aktiivisesti niin sisäisiä kuin ulkoisia kumppaneita ja työssäsi olet kykenevä projektien järjestelmälliseen läpivientiin.

Hakemallamme henkilöllä on vähintään viiden vuoden kokemus energiateollisuuden alalta, jolla olet läheltä päässyt seuramaan ja vetämään automaatioon, järjestelmäkehitykseen ja toiminnan kehittämiseen liittyviä prosesseja. Pienen tiimin vetäjänä hyödyt, jos sinulla on aikaisempaa kokemusta kannustavasta ja rohkaisevasta esimiestyöstä. Sinulla on soveltuva tekninen tai mahdollisesti kaupallinen korkeakoulututkinto.

Tarjoamme sinulle erinomaiset puitteet päästä näköalapaikasta käsin tekemään työtä, jolla on merkitystä. Työsi tulokset näkyvät paikallisesti, mutta kehitystyö ulottuu myös Suomen rajojen ulkopuolelle, kansainvälisille areenoille. Jos haluat olla kestävän kehityksen vauhdittaja ja rakentaa vahvaa ammattitaitoa tulevaisuuden alalla, tätä mahdollisuutta ei kannata ohittaa. Tehtävä on vakituinen ja kokopäivätyö. Työsuhde-etuihin meillä kuuluvat tyky- ja lounassetelit sekä sairaskuluvakuutus. Lisäksi panostamme reippaasti henkilökunnan työhyvinvointiin myös työajalla.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja sinulle antaa toimitusjohtaja Aimo Latvala, puh. 010 320 7601, 6.4.-9.4. sekä MPS-konsultti Daniel Särs, puh. 020 746 9620, 6.4─9.4. Hae tehtävää osoitteessa uratori.mps.fi 11.4. mennessä.

Ympäristökasvattajaa

Tässä huippumielenkiintoisessa tehtävässä pääset tekemään tärkeää neuvonta- ja kasvatustyötä Stormossenin toiminta-alueella. Kiertotaloudesta innostuneena haluat vaikuttaa mielipiteisiin ja toimintatapoihin, joiden avulla pystymme yhdessä rakentamaan hyvän tulevaisuuden myös tuleville sukupolville. Meillä on kunnianhimoisia tavoitteita, ja ympäristökasvattajana edistät kestävää elämäntapaa tekemällä laajaa sidosryhmäyhteistyötä. Tulet hienosti toimeen eri-ikäisten ihmisten kanssa, olet idearikas ja kommunikoit sujuvasti suomeksi ja ruotsiksi. Tarvittaessa pärjäät myös hyvin englannin kielellä.

Pienen ja tehokkaan kolmen hengen viestintätiimin jäsenenä vastaat yhteistyöstä opetuslaitosten kanssa, ja osallistut myös niin sisäisen kuin ulkoisen viestinnän aktiiviseen ylläpitoon. Olet tottunut toimimaan digitaalisessa maailmassa, sillä yksi tärkeimpiä tehtäviäsi on markkinoida ja opastaa kouluikäisiä lapsia ja nuoria käyttämään kehittämiämme kierrätykseen ja kiertotalouteen liittyviä pelejä. Aktiivisella verkostoitumisella ja suunnitelmallisella työskentelytyylillä luot edellytyksiä vaikuttavaan työhön. Onneksi et ole työssäsi yksin, ja meillä etuna on, että pääset tekemään yhteistyötä laajasti organisaatiomme asiantuntijoiden kanssa.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa tutkintoa, esimerkiksi kasvatustieteiden alalta. Koulutustasi tärkeämpää on aito kiinnostus jätehuoltoa ja kiertotaloutta kohtaan. Työ edellyttää myös joustavuutta ja muutosvalmiutta, sillä pandemian kehitys vaikuttaa suoraan neuvonta- ja opastustyön toteutustapoihin. Onnistuminen edellyttää myös riittävää itsenäisyyttä ja kykyä työn oma-aloitteelliseen suunnitteluun ja toteuttamiseen. Ihanteellisesti sinulla on kokemusta projektiluontoisista tehtävistä, ja työkokemusta sinulla on kertynyt vähintään 2 vuotta.

Tarjoamme sinulle erinomaiset puitteet päästä näköalapaikasta käsin tekemään työtä, jolla on merkitystä. Tehtävä on määräaikainen äitiysloman ja mahdollisen vanhempainvapaan sijaisuus. Työsuhde-etuihin meillä kuuluvat tyky- ja lounassetelit sekä sairaskuluvakuutus. Lisäksi panostamme reippaasti henkilökunnan työhyvinvointiin myös työajalla.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja sinulle antaa tuleva esihenkilösi viestintäpäällikkö Nina Lindman, puh. 010 320 7640, 6.4.-9.4., ja ympäristökasvattaja Sini Hemming, puh. 010 320 7647, 29.3-1.4. sekä MPS-konsultti Daniel Särs, puh. 020 746 9620, 6.4-9.4. Hae tehtävää osoitteessa uratori.mps.fi 20.4. mennessä.

Töihin Stormossenille

  • Alla olevalla lomakkeella voit hakea kesäduunia ja lähettää meille avoimen, harjoittelu- tai lopputyöhakemuksen.
  • Max. tiedoston koko: 125 MB.
  • Max. tiedoston koko: 125 MB.
  • Max. tiedoston koko: 125 MB.
  • Max. tiedoston koko: 125 MB.