Rekry

Jätelain uudistuksen myötä kunnan järjestämä jätteenkuljetus tulee laajenemaan koko Ab Stormossen Oy:n toimialueelle bio- ja pakkausjätteiden osalta.

Haemme uuden kehittämisestä innostuvaa

Logistiikka- ja asiakaspalvelupäällikköä

Tässä uudessa tehtävässä vastaat kuljetus- ja asiakaspalvelupäällikkönä tulevien kiinteistökeräysten kokonaissuunnittelusta yhdessä muun organisaation kanssa. Pääset luomaan toimivia rakenteita jätteenkuljetusten järjestämiseen, alkuvaiheessa keskeisiin tehtäviisi kuuluvat mm. uuden toiminnan suunnittelu, kehittäminen, ohjeistaminen sekä taloudesta vastaaminen. Uusien palvelujen toteuttamiseen rakennamme sopivaa tiimiä, jossa kokemuksesi laadukkaasta asiakaspalvelusta ja esihenkilönä toimimisesta tulevat hyvään käyttöön. Tehtävässä raportoit palvelupäällikölle.

Osaat nopeasti hahmottaa kokonaisuuksia, osoittaa arjessa vahvaa ”can do” -mentaliteettia sekä ymmärrystä alaan liittyvistä toimintaperiaatteista. Todennäköisesti sinulla on vähintään viiden vuoden kokemus vastaavanlaisista tehtävistä. Järjestelmällinen otteesi takaa prosessien hyvän hallinnan ja aktiivisuutesi näkyy haluna luoda hyviä yhteistyösuhteita jätehuoltoviranomaisiin, urakoitsijoihin ja asiakkaisiin. Tarvittaessa osallistut myös itse asiakaspalvelutyöhön. Pienen tiimin vetäjänä hyödyt aikaisemmasta kokemuksesta kannustavasta ja rohkaisevasta esihenkilötyöstä. Arjessa käytät sujuvasti suomea, ruotsia ja englantia työkielinä.

Tehtävän hoitaminen edellyttää soveltuvaa ammatti- tai korkeakoulututkintoa esim. logistiikka- tai muulta soveltuvalta alalta sekä kokemusta asiakaspalvelu- ja esihenkilötyöstä. Arvostamme erityisesti kokemusta jätehuollosta, hankinta- ja kilpailutusprosesseista sekä ymmärrystä ajojärjestelyssä käytettävistä it-ratkaisuista. Odotamme sinulta myös paineensietokykyä, ongelmanratkaisu- ja päätöksentekokykyä. Olet oma-aloitteinen ja sinulla on hyvät valmiudet itsenäiseen projektinvetoon.

Tarjoamme sinulle erinomaiset puitteet päästä näköalapaikasta käsin tekemään työtä, jolla on merkitystä. Jos haluat olla kestävän kehityksen vauhdittaja ja rakentaa vahvaa ammattitaitoa tulevaisuuden alalta, tätä mahdollisuutta ei kannata ohittaa! Tehtävä on vakituinen ja kokopäivätyö. Työsuhde-etuihin meillä kuuluu tyky- ja lounassetelit sekä sairauskuluvakuutus. Lisäksi panostamme reippaasti henkilökunnan työhyvinvointiin myös työajalla.

Lisätietoja sinulle antaa tuleva esihenkilösi Seppo Ruostekoski, puh. 010 320 7660, 7.9. ja 14.9. klo 10-12, sekä MPS-konsultti Daniel Särs, puh. 020 746 9620, 10.9.

Hae tehtävää tämän linkin kautta 19.9. mennessä.