Itsepalvelu Vikbyyssä syyskuusta lähtien

Vikbyn hyötykäyttöaseman aukioloaikoja lisätään reilusti 1.9.2023 alkaen. Tämän kunniaksi tarjoamme pullakahvit Vikbyn asemalla maanantaina 4.9. klo 12-16. Tervetuloa!

Asema Vikbyyssä muuttuu ns. autonomiseksi hyötykäyttöasemaksi, mikä tarkoittaa itsepalvelua ja että portti aukeaa asiakaskortilla. Asiakkaat voivat itse asioida hyötykäyttöasemalla, silloin kun se sopii parhaiten omaan aikatauluun maanantaista perjantaihin klo 8-19 ja syyskuussa lauantaisin klo 10-14. Henkilökuntaa on paikalla maanantaisin klo 11.30 – 19 ja syyskuussa myös lauantaisin klo 10-14. Tämän linkin kautta pääset numeroituun karttaan, mistä voit tarkistaa aseman konttien sijainnit. 

Sulvan hyötykäyttöasema suljetaan lopullisesti 1.10.2023. Toivotamme kaikki asiakkaat tervetulleiksi muille asemille, kuten esimerkiksi Maalahden ja Vikbyn hyötykäyttöasemille.

Hyötykäyttöaseman vierailijan muistilista

  1. Lue ohjeet asiointiin ennen kuin vierailet hyötykäyttöasemalla.
  2. Lajittele jäte peräkärryyn jo kotona. Näin asiointi on helpompaa niin itsellesi kuin hyötykäyttöaseman henkilökunnalle.
  3. Auto on turvallisin paikka alle 12-vuotiaille lapsille hyötykäyttöasemalla.
  4. Hyötykäyttöasemilla käyntikertojen määrä on kotitalouksille rajaton. Tuo kerrallaan korkeintaan peräkärryllinen jätettä.
  5. Painavat esineet on tuotava Stormossenin jätekeskuksen asemalle. Muilla asemilla ei ole nostokalustoa.
  6. Voit lahjoittaa hyvässä kunnossa olevia esineitä tai huonekaluja hyötykäyttöasemalla. Näin ne saavat uuden elämän Minimossenin kautta.
  7. Ota asiakaskorttisi mukaan. Lataamalla Stormossenin sovelluksen puhelimeesi, asiakaskorttisi on aina mukanasi. Tarvitset tähän asiakaskortin numero.