Minimossen on suljettu johtuen koronavirustilanteesta »
Kierrätysgalleria Minimossen

Tervetuloa meille

Kierrätysgalleria Minimossen on Suomen ensimmäinen vastuulliseen kuluttamiseen kannustava ja inspiroiva ostospaikka, jossa myydään kierrätettyjä tuotteita. Minimossen on rakkaudella huollettujen persoonallisten tavaroiden aarreaitta. Minimossenin takana on jäteyhtiö Stormossen.

Lajittele ostosreissun yhteydessä

Otamme vastaan jätettä

Otamme vastaan poltettavaa jätettä, puuta, muovi-, lasi- ja kartonkipakkauksia, metallia, paperia, keramiikkaa, kaakeleita, ikkunalasia, pieniä sähkölaitteita ja vaarallista jätettä. Voit myös lahjoittaa ehjiä ja hyviä tavaroita. Suuret määrät jätettä tai isot tavarat, kuten huonekalut, viedään Sammonkadun hyötykäyttöasemalle.

Me Minimossenilaiset

S5IIWV5Q[1]

Repop Vintage

Repop-vintage myy tuunattuja ja korjattuja huonekaluja, valaisimia ja sisustusesineitä. Repopin liikkeestä löytyy lisäksi erillinen osio 60-70 -luvun huonekaluille ja valaisimille.

Yrityksen omistavat Martti Kass ja Stacey Thomas, jotka haluavat kunnioittaa vanhojen mestareiden käsityöosaamista.

Minimossen_Eden flowers

Eden Flowers

Eden Flowers-kukkakaupan upeiden kimppujen ja asetelmien takana on Jennie McCrea. Intohimolla, taidolla ja tiedolla hän haluaa tuoda kukkiensa kautta iloa ihmisille.

Minimossenilla Jennie myy kukka-asetelmien ja kimppujen lisäksi myös kierrätettyjä vaaseja, ruukkuja ja muuta lahjatavaraa.

Yesterday once more

Vintage-vaatteita ja kierrätysmateriaaleista valmistettuja tuotteita myyvän Yesterday Once Moren toiminta perustuu ekologisuuteen ja kierrätykseen.

“Varsinkin tekstiiliteollisuus kuluttaa ja saastuttaa maapalloa, joten laadukkaan tekstiilin ja hyvin tehdyn vintage-vaatteen valinta on helppo ja tyylikäs tapa olla vastuullinen”, kertoo yrittäjä Marianne Poola.

Minimossen_SPR

Minimossen x FRK

Osa Stormossenin tavaravirrasta ohjataan myös hyväntekeväisyyteen Minimossenin yhteistyökumppaneiden kautta. Myymälästä löytyy SPR:n myyntipiste, jonka tuotot menevät suoraan Suomen Punaiselle Ristille.

“Olemme innoissamme yhteistyöstä Minimossenin kanssa”, kertovat Vaasan SPR-kirpputorin toimialapäällikkö Maarit Rintamäki ja mediavastaava Maaya Ratsuk.

Minimossenin henkilökunta

Minimossen

Jannika Myllyniemi

Iloinen ja reipas Jannika Myllyniemi palvelee sinua kassalla ja auttaa lajittelussa Minimossenin hyötykäyttöasemalla.

Tuulia Peltola

Tuulia Peltola

Kahvilan toiminnasta vastaa ihana Tuulia Peltola, joka tarjoilee suussasulavia herkkuja ja maukkaita lounaskeittoja.

Café Minimossen

Inspiroidu kahvilassamme

Lapsiystävällisessä kahvilassamme on tarjolla suussasulavia herkkuja ja tuoretta kahvia. Arkisin klo 11-14 tarjoamme maidotonta ja gluteenitonta kasviskeittoa, joka on valmistettu omassa keittiössämme. Kerran viikossa on listalla kana- tai kalakeittoa. Lounaslistan löydät Facebooksivultamme.

Stormossenin kotisivulle »

Minimossen Instagramissa