Kierrätysgalleria Minimossen

Tervetuloa meille

Kierrätysgalleria Minimossen on Suomen ensimmäinen vastuulliseen kuluttamiseen kannustava ja inspiroiva ostospaikka, jossa myydään kierrätettyjä tuotteita. Minimossen on rakkaudella huollettujen persoonallisten tavaroiden aarreaitta. Minimossenin takana on jäteyhtiö Stormossen.

Lajittele ostosreissun yhteydessä

Otamme vastaan jätettä

Otamme vastaan poltettavaa jätettä, puuta, muovi-, lasi- ja kartonkipakkauksia, metallia, paperia, keramiikkaa, kaakeleita, ikkunalasia, pieniä sähkölaitteita ja vaarallista jätettä. Voit myös lahjoittaa ehjiä ja hyviä tavaroita. Suuret määrät jätettä tai isot tavarat, kuten huonekalut, viedään Sammonkadun hyötykäyttöasemalle.

YRITTÄJÄT

Me Minimossenilaiset

Minimossenilla on yli kymmenen yrittäjää, jotka kunnostavat ja tuunaavat kierrätettyjä tavaroita sekä edistävät toiminnallaan kestävää kehitystä. Lue lisää yrittäjistä täältä.

AJANKOHTAISTA

Tasarahakirppis 21.5.

Vaasan hyötykäyttöasemalle annetut käyttökelpoiset esineet saavat uuden elämän Minimossen, kierrätysgallerian kautta. Minimossenin toiminta täyttää marraskuussa 3-vuotta ja varastoon on kertynyt monenlaisia aarteita. Stormossen haluaa laittaa kiertotalouteen vauhtia järjestämällä tasarahakirppiksen lauantaina 21.5. klo 10.00–15.00 Vaasan hyötykäyttöasemalla osoitteessa Sammonkatu 2, Vetokannas. Kaikki tasarahakirppiksen tulot lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen.

Huom! ainoastaan korttimaksu. Parkkeeraaminen Sammonkadun tai Pohjolankadun varteen.

Tervetuloa!

AJANKOHTAISTA

Toukokuun taidenäyttely

Paula Nygårdin ja Maire Kesselin taidenäyttely on esillä toukokuun ajan Cafe Minimossenilla. Tervetuloa ihastelemaan heidän tauluja Minimossenille!

CAFÉ MINIMOSSEN

Andreas Knipin kotileipomo

Andreas Knipin herkullisia leivoksia, salaatteja ja voileipiä voi nyt nauttia kahvilassamme tai noutaa meiltä. Otamme vastaan myös muun muassa kakku- ja leivostilauksia.
Andreas Knipin kotisivuille pääset tästä. Huom! Linkkiä klikkaamalla siirryt toiselle sivustolle.

Me Minimossenilaiset »
Stormossenin kotisivulle »
Seuraa meitä Facebookissa »
Seuraa meitä Instagramissa »

Minimossen Instagramissa