Kierrätysgalleria Minimossen

Tervetuloa meille

Kierrätysgalleria Minimossen on Suomen ensimmäinen vastuulliseen kuluttamiseen kannustava ja inspiroiva ostospaikka, jossa myydään kierrätettyjä tuotteita.

Aukioloajat: ma, pe klo 10-17, ti-to klo 10-17.30 ja la klo 11-15
Osoite: Muurahaistie 1, 65230 Vaasa

Poikkeavat aukioloajat joulukuussa:
Suljettu 6.12, 23-26.12 ja 31.12

AJANKOHTAISTA

Mini Christmas joulukuussa

Lahjoita minivaatteet kiertoon 1.-17.12. Yhteistyössä Vaasan suomalaisen seurakunnan kanssa keräilemme tarvitseville Vaasalaisperheille siistit ja ehjät vauvanvatteet koossa 56-104.

Voit oppia tekemään jouluinen kestokranssi Mamimeidin kanssa. Drop in 5.12. klo 11-13 ja 12.12. klo 17-19. Materiaalimaksu 6€.

Joulun odotusta Isolahdessa pe 9.12. klo 16-18. Joulupukki ja muori vierailevat klo 16-17.30. Myynnissä joulupuuroa ja glögiä. Minimossen ja Isolahti seura järjestävät tapahtuman.

Lajittele ostosreissun yhteydessä

Otamme vastaan jätettä

Otamme vastaan poltettavaa jätettä, puuta, muovi-, lasi- ja kartonkipakkauksia, metallia, paperia, keramiikkaa, kaakeleita, ikkunalasia ja pieniä sähkölaitteita. Voit myös lahjoittaa ehjiä ja hyviä tavaroita. Suuret määrät jätettä tai isot tavarat, kuten huonekalut, viedään Vaasan hyötykäyttöasemalle.

YRITTÄJÄT

Me Minimossenilaiset

Minimossenilla on viisitoista yrittäjää, jotka kunnostavat ja tuunaavat kierrätettyjä tavaroita sekä edistävät toiminnallaan kestävää kehitystä.

AJANKOHTAISTA

Joulukuun taidenäyttely

Annita Ödmanin taulut ovat esillä joulukuun ajan Café Minimossenilla. Tervetuloa ihastelemaan tauluja!

Ota yhteyttä henkilökuntaamme, jos haluaisit pitää taidenäyttelyn Minimossenin kahvilassa kuukauden ajan.

CAFÉ MINIMOSSEN

Andreas Knipin kotileipomo

Andreas Knipin herkullisia leivoksia, salaatteja ja voileipiä voi nyt nauttia kahvilassamme tai noutaa meiltä. Otamme vastaan myös muun muassa kakku- ja leivostilauksia.

Me Minimossenilaiset »
Stormossenin kotisivulle »
Seuraa meitä Facebookissa »
Seuraa meitä Instagramissa »

Minimossen Instagramissa