Stormossen_2018IMG_0529

Vierailut ja neuvonta

Vierailut

Ryhmät ovat tervetulleita tutustumaan jätekeskukseen. Vierailun voimme räätälöidä ryhmän toiveiden mukaan. Tavallisesti aloitamme sisätiloissa luennolla, jonka jälkeen tehdään opastettu kierros laitoksessa.

Stormossenin laitos soveltuu oppilaille alkaen neljännestä luokasta. Sopiva ryhmäkoko on max. 20 henkilöä.

Laitoksemme on teollisuuslaitos ja alueella on aktiivista toimintaa. Laitoskierrokset tehdään ryhmän edellytysten ja laitoksen työtilanteen mukaan.

Vierailut ovat ilmaisia.

Tulemmeko teille?

Käymme kouluilla, yhdistyksissä ja erilaisissa teematilaisuuksissa kertomassa jätteiden lajittelusta ja jätteidenkäsittelystä. Sisältö tehdään teidän tarpeiden ja toivomuksien mukaisesti.

Ota yhteyttä ympäristökasvattajaamme: Sini Hemmingiin puh. 010 320 7647, s-posti sini.hemming(a)stormossen.fi.

Yritysneuvonta

Tarvitseeko yrityksesi lajitteluapua? Ota yhteyttä palvelupäällikköömme: Timo Lehtolaan, puh 010 320 7608 , s-posti timo.lehtola(a)stormossen.fi.

Vierailut Westenergyllä

Westenergyn jätteenpolttolaitos sijaitsee Stormossenin jätekeskuksen vieressä. Vierailun aikana opitaan, miten jätteestä saadaan energiaa. Vierailu aloitetaan yritysesittelyllä, minkä jälkeen käydään opastetulla laitoskierroksella. Westenergyn kotisivulta löydät varauskalenterin. Voit myös ottaa yhteyttä tiedottajaan: Sanna Hautamaa puh. 045-5277220