Stormossen_2018IMG_0529

Vierailut ja neuvonta

Huom! Emme toistaiseksi ota vastaan vierailevia ryhmiä Stormossenille tai Minimossenille. Ympäristökasvattajamme ei myöskään vieraile kouluilla, yhdistyksissä ym. koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi. Seuraamme tilannetta ja tiedotamme jatkosta.

 

Tässä infoa miten toimimme normaalitilanteessa:

Ryhmät ovat tervetulleita tutustumaan jätekeskukseen. Sopiva ryhmäkoko on 10-20 henkilöä. Vierailun voimme räätälöidä ryhmän toiveiden mukaan. Tavallisesti aloitamme sisätiloissa luennolla, jonka jälkeen tehdään opastettu kierros laitoksessa.

Stormossenin laitos soveltuu oppilaille alkaen kolmosluokasta.

Laitoksemme on teollisuuslaitos ja alueella on aktiivista toimintaa. Laitoskierrokset tehdään ryhmän edellytysten ja laitoksen työtilanteen mukaan.

Vierailut ovat ilmaisia.

Tulemmeko teille?

Käymme kouluilla, yhdistyksissä ja erilaisissa teematilaisuuksissa kertomassa jätteiden lajittelusta ja jätteidenkäsittelystä. Sisältö tehdään teidän tarpeiden ja toivomuksien mukaisesti.

Ota yhteyttä ympäristökasvattajaamme: Sini Hemming puh. 010 320 7647, s-posti sini.hemming@stormossen.fi.

Yritysneuvonta

Tarvitseeko yrityksesi lajitteluapua? Autamme yritysten henkilökuntaa jätteiden lajittelussa. Koulutukset voidaan järjestää joko yrityksen omissa tai Stormossenin tiloissa.

Ole yhteydessä palvelupäällikköön: Seppo Ruostekoski puh. 010 320 7660, s-posti seppo.ruostekoski@stormossen.fi 

Vierailut Westenergyllä

Westenergyn jätteenpolttolaitos sijaitsee Stormossenin jätekeskuksen vieressä. Vierailun aikana opitaan, miten jätteestä saadaan energiaa. Vierailu aloitetaan yritysesittelyllä, minkä jälkeen käydään opastetulla laitoskierroksella. Westenergyn kotisivulta löydät varauskalenterin. Voit myös ottaa yhteyttä tiedottajaan: Sanna Hautamaa puh. 045-5277220