IMG_4169

Vierailut ja neuvonta

Ympäristökasvatus ja neuvonta ovat osa tarjoamiamme maksuttomia palveluita. Tarjonta vaihtelee tilanteen mukaan ja suosittelemme olemaan yhteydessä hyvissä ajoin ennen toivottua ajankohtaa.

Vierailut jätekeskuksessa

Ryhmät ovat tervetulleita tutustumaan jätekeskukseen. Voimme räätälöidä vierailun ryhmän toiveiden mukaan. Tavallisesti aloitamme sisätiloissa luennolla, jonka jälkeen tehdään opastettu kierros laitoksella ja jätekeskuksen alueella.

Stormossenin laitos soveltuu 10 vuotta täyttäneille. Sopiva ryhmäkoko on maksimissaan 20 henkilöä. Oppimispolkumme mukaisesti otamme ensisijaisesti 7. luokan oppilaat meille vierailulle.

Laitoksemme on teollisuuslaitos ja alueella on päivittäin aktiivista toimintaa. Laitoskierrokset tehdään ryhmän edellytysten ja laitoksen työtilanteen mukaan.

Vierailemmeko teillä?

Käymme kouluilla, yhdistyksissä ja erilaisissa teematilaisuuksissa kertomassa jätteiden lajittelusta, kierrätyksestä ja jätehuollosta yleisesti. Sisältö suunnitellaan ryhmän tarpeiden ja toivomuksien mukaan.

Kouluissa vieraillaan oppimispolun mukaisesti ensisijaisesti 2. luokissa.

Jos haluat varata vierailun, ota yhteyttä ympäristökasvattajaan: Sini Hemming puh. 010 320 7647 tai sini.hemming@stormossen.fi.

Vierailut Westenergyllä

Westenergyn energialaitos sijaitsee Stormossenin jätekeskuksen vieressä. Vierailun aikana opitaan, miten jätteestä tehdään energiaa. Vierailu aloitetaan yritysesittelyllä, minkä jälkeen käydään opastetulla laitoskierroksella. Ota yhteyttä tiedottajaan: Sanna Hautamaa sanna.hautamaa(a)westenergy.fi.