Stormossen_2018IMG_0529

Vierailut ja neuvonta

Ympäristökasvatus ja neuvonta ovat osa tarjoamiamme maksuttomia palveluita. Tarjonta vaihtelee hieman tilanteen mukaan ja suosittelemme olemaan yhteydessä hyvissä ajoin ennen toivottua ajankohtaa.

Vierailut jätekeskuksessa

Ryhmät ovat tervetulleita tutustumaan jätekeskukseen. Vierailun voimme räätälöidä ryhmän toiveiden mukaan. Tavallisesti aloitamme sisätiloissa luennolla, jonka jälkeen tehdään opastettu kierros laitoksessa ja jätekeskuksen alueella.

Stormossenin laitos soveltuu koululaisille alkaen neljännestä luokasta. Sopiva ryhmäkoko on maksimissaan 20 henkilöä.

Laitoksemme on teollisuuslaitos ja alueella on aktiivista toimintaa. Laitoskierrokset tehdään ryhmän edellytysten ja laitoksen työtilanteen mukaan.

Tulemmeko teille?

Käymme kouluilla, yhdistyksissä ja erilaisissa teematilaisuuksissa kertomassa jätteiden lajittelusta ja jätteidenkäsittelystä. Sisältö tehdään teidän tarpeiden ja toivomuksien mukaisesti. Vuoden 2023 pääteemana on uuden jätelain tuomat muutokset jätemääräyksissä.

Ota yhteyttä ympäristökasvattajaan: Sini Hemming puh. 010 320 7647 tai sini.hemming@stormossen.fi.

Yritysneuvonta

Tarvitseeko yrityksesi lajitteluapua? Ota yhteyttä palvelupäällikköön: Timo Lehtola, puh 010 320 7608 tai timo.lehtola@stormossen.fi.

Vierailut Westenergyllä

Westenergyn jätteenpolttolaitos sijaitsee Stormossenin jätekeskuksen vieressä. Vierailun aikana opitaan, miten jätteestä saadaan energiaa. Vierailu aloitetaan yritysesittelyllä, minkä jälkeen käydään opastetulla laitoskierroksella. Westenergyn kotisivulta löydät varauskalenterin. Voit myös ottaa yhteyttä tiedottajaan: Sanna Hautamaa puh. 045 5277 220