Stormossen_2018IMG_0529

Vierailut ja neuvonta

Tarjoamme jälleen vierailumahdollisuutta sekä neuvontakäyntejä tietyt rajoitukset huomioiden:

Otamme vastaan vierailuryhmiä jätekeskukseen, myös laitoskierrokselle. Ryhmän maksimikoko saa olla 20 henkilöä. Huolellinen käsihygienia ja turvavälit huomioidaan vierailun aikana. Kaikki tilat ja varusteet siivotaan ja desinfioidaan jokaisen vierailun jälkeen.

Ympäristökasvattaja voi vierailla myös teillä luennoimassa. Arvioimme jokaisen tilaisuuden riskit erikseen. Turvavälit on pystyttävä säilyttämään ja käsihygieniasta on voitava huolehtia. Jätteiden lajitteluharjoitusta ei tällä hetkellä tarjota ryhmille.

Yllä mainitut toimintatavat ovat voimassa toistaiseksi.

Tässä infoa miten toimimme normaalitilanteessa:

Ryhmät ovat tervetulleita tutustumaan jätekeskukseen. Sopiva ryhmäkoko on 10-20 henkilöä. Vierailun voimme räätälöidä ryhmän toiveiden mukaan. Tavallisesti aloitamme sisätiloissa luennolla, jonka jälkeen tehdään opastettu kierros laitoksessa.

Stormossenin laitos soveltuu oppilaille alkaen kolmosluokasta.

Laitoksemme on teollisuuslaitos ja alueella on aktiivista toimintaa. Laitoskierrokset tehdään ryhmän edellytysten ja laitoksen työtilanteen mukaan.

Vierailut ovat ilmaisia.

Tulemmeko teille?

Käymme kouluilla, yhdistyksissä ja erilaisissa teematilaisuuksissa kertomassa jätteiden lajittelusta ja jätteidenkäsittelystä. Sisältö tehdään teidän tarpeiden ja toivomuksien mukaisesti.

Ota yhteyttä ympäristökasvattajaamme: Sini Hemming puh. 010 320 7647, s-posti sini.hemming@stormossen.fi.

Yritysneuvonta

Tarvitseeko yrityksesi lajitteluapua? Autamme yritysten henkilökuntaa jätteiden lajittelussa. Koulutukset voidaan järjestää joko yrityksen omissa tai Stormossenin tiloissa.

Ole yhteydessä palvelupäällikköön: Seppo Ruostekoski puh. 010 320 7660, s-posti seppo.ruostekoski@stormossen.fi 

Vierailut Westenergyllä

Westenergyn jätteenpolttolaitos sijaitsee Stormossenin jätekeskuksen vieressä. Vierailun aikana opitaan, miten jätteestä saadaan energiaa. Vierailu aloitetaan yritysesittelyllä, minkä jälkeen käydään opastetulla laitoskierroksella. Westenergyn kotisivulta löydät varauskalenterin. Voit myös ottaa yhteyttä tiedottajaan: Sanna Hautamaa puh. 045-5277220