stormossen_kalenteri-06

Muuttajan muistilista

Muuttaessa kannattaa muistaa ilmoittaa muutoksista myös jätehuoltoon. Kiinteistön haltijalla on jätehuoltomääräysten mukaan velvollisuus ilmoittaa kunnan jätehuoltoyhtiölle, eli Stormossenille osoitteenmuutoksesta tai muuttuneista yhteystiedoista ennen kuin kiinteistö luovutetaan uudelle kiinteistön haltijalle.

Tee muuttoilmoitus tämän lomakkeen kautta tai ilmoita tarvittavat tiedot sähköpostilla info@stormossen.fi tai puhelimitse 010 320 7600.

Seuraavat tiedot tulee ilmoittaa:

  • Muuttopäivämäärä. Asukas maksaa ekomaksua sen kuun loppuun, jolloin vielä asuu vanhassa asunnossa. Sekajätteen käsittelymaksut ja mahdolliset biojätteen tyhjennysmaksut laskutetaan muuttopäivämäärään saakka.
  • Uusi osoite (myös Stormossenin toiminta-alueen ulkopuolinen). Sekajätteen käsittelymaksut ja mahdolliset biojätteen tyhjennysmaksut laskutetaan aina jälkikäteen. Jos käytössä on paperilaskutus, lasku löytää tiensä suoraan oikeaan osoitteeseen. Mikäli käytössä on sähköpostilasku tai e-lasku, ei uutta osoitetta välttämättä tarvita, mikäli se sijaitsee Stormossenin toiminta-alueen ulkopuolella.
  • Sopimus sekajätteen (poltettavan jätteen) kuljetuksesta tulee irtisanoa. Ilmoitus tehdään suoraan sille kuljetusfirmalle, joka tyhjentää kiinteistön sekajätteen. Stormossenin kautta ei voi lopettaa sekajätteen tyhjennyksiä.
  • Muuttaessa Stormossenin toiminta-alueelle, täytä muuttoilmoitus tai ota yhteyttä asiakaspalveluun hyvissä ajoin, jotta jätehuolto saadaan toimimaan saman tien.

Vuokrasopimuksissa vuokranantaja ja vuokralainen voivat sopia, kuka vastaa jätehuollon kustannuksista. Mikäli muuta ei ilmoiteta, lasku lähetetään ensisijaisesti jätteen tuottajalle, eli asukkaalle.

  • Vuokralaisen tulee ilmoittaa hyvissä ajoin muuttopäivämäärä ja uusi osoite jälkikäteislaskutusta varten. Uuden vuokralaisen tulee ilmoittaa sisään muuton päivämäärä.
  • Mikäli vuokraisäntä vastaa jätehuoltomaksuista tulee vuokraisännän ilmoittaa siitä Stormossenille.