Tilanneraportti koskien biojäteastioiden toimitusta

Biojätteen lajittelu Stormossenin alueella A alkaa 1.10.2023. Biojäteastiat toimitetaan omakoti- ja pientalojen pihoille elo- ja syyskuun aikana. Stormossen on jo toimittanut biojäteastiat asiakkaille mm. Sundomiin, Sepänkylään, Sulvalle, Maalahteen, Petolahteen, Molpeen ja osaan Vaasan alueita.

Biojäteastian saa ottaa käyttöön vasta 1.10.2023. Sen jälkeen Stormossen hoitaa biojäteastioiden tyhjennykset. Biojäte kuljetetaan Stormossenin biojätelaitokseen, missä siitä tehdään ympäristöystävällistä liikennekaasua ja kompostimultaa.  

Apua, olen saanut ylimääräisen biojäteastian 

Mikäli sinulla on käytössä monilokeroastia tai olet tehnyt kompostointi-ilmoituksen Vaasan seudun jätelautakunnalle, mutta olet silti saanut pihaasi biojäteastian, ilmoita tästä Stormossenille. Jotta saamme varmasti oikeat tiedot, pyydämme sinua lähettämään sähköpostiviestin osoitteeseen logistiikka@stormossen.fi. Ilmoita viestissä osoite, puhelinnumero ja kiinteistössä asuvien aikuisten nimet. Otsikkoon voit kirjoittaa ”Biojäteastia”. Stormossen hakee ylimääräisen biojäteastian pihaltasi heti, kun vain mahdollista. Kiitämme kärsivällisyydestänne.  

Kaikki tiedot biojätteen lajittelusta omakoti- ja pientaloissa löydät täällä.