Biojäteastioiden jako omakotitaloille vielä kesken

Biojätteen erilliskeräys omakotitaloissa Stormossenin alueella A alkoi 1.10.2023 Stormossenin johdolla. Noin 10 000 biojäteastiaa on viety toiminta-alueen omakotitalojen pihoille. Näissä omakotitaloissa biojätteen lajittelun voi jo aloittaa. Vinkkejä vaivattomaan lajitteluun löydät tämän linkin kautta.

Biojäteastia tyhjennetään joka toinen viikko

Biojäteastian tyhjennykset omakotitaloissa alkavat lokakuun alkupuolella. Biojäteastia tyhjennetään joka toinen viikko. Talviaikaan (1.11.–31.3.) tyhjennysvälin voi pidentää neljään viikkoon. Ilmoita pidennys lähettämällä sähköpostia osoitteeseen logistiikka@stormossen.fi.

Biojäteastiasi on kuljetuksessa

Osa omakotitaloista ei ole saanut biojäteastiaansa ajoissa. Stormossen pahoittelee tätä. Astiat toimitetaan niin pian kuin se on mahdollista.
Jos olet saanut biojäteastian pihallesi, vaikka kompostoit tai käytät monilokeroastiaa, ilmoita tästä Stormossenille lähettämällä sähköpostia osoitteeseen logistiikka@stormossen.fi. Ylimääräinen biojäteastia haetaan pihaltasi pikapuoliin. Stormossen kiittää asiakkaitaan kärsivällisyydestä.

Asiakaspalvelumme on ajoittain ruuhkautunut

Tällä hetkellä Stormossenin asiakaspalveluun tulee paljon kysymyksiä. Lajitteluun liittyviä vastauksia löydät jätehaustamme. Kotisivujemme chat-palvelu on oikea paikka, kun tarvitset vastauksia pikaisesti. Vähemmän kiireellisissä tapauksissa, lähetä sähköposti osoitteeseen info@stormossen.fi. Stormossenin asiakaspalvelun puhelinnumero on 0103207600 (ma-pe klo 9-15). Puhelu ja jonotusaika maksavat paikallisverkko- tai matkapuhelinmaksun.