Uutisia koskien Maalahden, Vikbyn ja Sulvan asemia

Maalahden ja Vikbyn hyötykäyttöasemien autonomisoinnin aikataulu muuttuu. Stormossenin kevään asiakaslehdessä ilmoitettiin, että nämä asemat muuttuisivat autonomiksi kesäkuussa. Autonomisointi tarkoittaa itsepalvelua. Hyötykäyttöaseman portti aukeaa asiakaskortilla ja asiakkaat voivat itse asioida hyötykäyttöasemalla, silloin kun se sopii parhaiten omaan aikatauluun. Henkilökunta on paikalla päivän viikossa.

Teknisistä syistä Maalahden hyötykäyttöaseman autonomistointia lykätään toistaiseksi. Aseman aukioloajat pysyvät entisellään. Henkilökunta palvelee tuttuun tapaan maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin sekä lauantaisin toukokuusta syyskuuhun. Huomiothan, että jätteet viedään Stormossenin hyötykäyttöasemalle Neljännestien lopussa Maalahdessa. Muut yritykset samalla tiellä eivät vastaanota jätettä.

Vikbyn hyötykäyttöasema muuttuu autonomiseksi tämän vuoden sisällä. Tämän yhteydessä Sulvan hyötykäyttöasema suljetaan lopullisesti. Toistaiseksi Vikbyn ja Sulvan hyötykäyttöasemat jatkavat tutuilla aukioloajoilla, kunnes ilmoitamme tulevien muutosten ajankohdasta.

Löydät kaikki hyötykäyttöasemien aukioloajat sekä käyntiohjeet tämän linkin kautta.