Minimossenin yrittäjät

Ann Bäck

Ann Bäck

Ann Bäck suunnittelee kestäviä tuotteita koteihin. Kestävyys, eettisyys ja tuotannon pitäminen lähellä ovat tärkeitä asioita hänelle.

Minimossenilla Ann Bäck myy mm. kompostoituvia tiskirättejä. Hän on innoissaan yhteistyöstä, ja kuvailee kierrätysgalleriaa ”pienenä kultajyvänä siistissä pakkauksessa ja hyvällä ideologialla”.

Eden flowers, Jennie McCrea

Eden Flowers

Eden Flowers-kukkakaupan upeiden kimppujen ja asetelmien takana on Jennie McCrea. Intohimolla, taidolla ja tiedolla hän haluaa tuoda kukkiensa kautta iloa ihmisille.

Minimossenilla Jennie myy kukka-asetelmien ja kimppujen lisäksi myös kierrätettyjä vaaseja, ruukkuja ja muuta lahjatavaraa.

Tina Österholm

My Edge

Todellinen ekoteko on jo olemassa olevien tavaroiden huoltaminen sen sijaan, että heittäisi ne pois. My Edge teroittaa veitsiä, saksia ja työkaluja.

Tuo teroitettavat tavarat meille, niin poikansa yritystä pyörittävä Tina Österholm tekee niistä kuin uudet. My Edge myös myy käytettyjä ja teroitettuja veitsiä, saksia ja työkaluja.

Minimossen x SPR, Maarit Rintamäki ja Maaya Raatsuk

Minimossen x SPR

Osa Stormossenin tavaravirrasta ohjataan myös hyväntekeväisyyteen Minimossenin yhteistyökumppaneiden kautta. Myymälästä löytyy SPR:n myyntipiste, jonka tuotot menevät suoraan Suomen Punaiselle Ristille.

“Olemme innoissamme yhteistyöstä Minimossenin kanssa”, kertovat Vaasan SPR-kirpputorin toimialapäällikkö Maarit Rintamäki ja mediavastaava Maaya Ratsuk.

Natalia Ivacheva

PSR Palvelu

Sisustustavarat ja lastenvaatteet saavat PSR Palvelun käsissä uuden elämän Minimossenilla.

Natalia Ivacheva päätyi kierrätysgallerian yrittäjäksi, koska halusi kokeilla jotakin uutta. ”Kierrätys ja ekologisuus ovat tärkeitä asioita minulle. On hienoa tuntea tekevänsä hyvää, kun vanha tavara löytää uuden kodin.”

Repop Vintage, Martti Kass ja Stacey Thomas

RePop Vintage

RePop Vintage myy tuunattuja ja korjattuja huonekaluja, valaisimia ja sisustusesineitä. RePopin liikkeestä löytyy lisäksi erillinen osio 60-70 -luvun huonekaluille ja valaisimille.

Yrityksen omistaa Martti Kass, joka haluaa kunnioittaa vanhojen mestareiden käsityöosaamista.

Stefan Ingi

Wasa Skate Corner

Wasa Skate Corner teroittaa ja korjaa luistimia sekä myy kaikkea urheiluun ja vapaa-aikaan liittyvää kierrätettyä ja korjattua tavaraa.

Kierrätys ei ole uusi juttu Stefan Ingille, joka aloitti yritystoiminnan jo viisi vuotta sitten. ”Jääkiekko on aina ollut lähellä sydäntä, joten tämä oli helppo valinta. Lapsiperheet tulevat mielellään hakemaan käytettyä tavaraa, ja samalla saan vaihdoissa lapsille pieneksi jääneitä varusteita.”

_E6A9284-Redigera2

Design Kaje

Rakkaus vanhoihin esineisiin ja niiden tarinoihin yhdistettynä pohjalaiseen hulluuteen synnytti Design Kajen tuunausdesigntuotteet. Huonekalumuotoilija ja sisustussuunnittelija Jenni Kaustinen antaa vanhoille esineille uuden elämän.

Minimossenilla Design Kaje myy yllättäviä kierrätettyjä esineitä, kuten valaisimia vanhoista pöytäpuhelimista, kaiuttimia kirjoista ja koruja posliinista.

Minimossen_MG_7640-(1)_web

Meille yrittäjäksi?

Meiltä löytyy erilaisia vaihtoehtoja yrittäjille, vuokrata voi niin yksittäisen hyllyn kuin isomman myyntitilan. Yrittäjillä täytyy olla y-tunnus ja pieni toimintasuunnitelma.

HR-päällikkömme Jenni Riekkinen 010 320 7606 antaa lisää tietoa.

minimossen_IMG_3070 (2)

RESTYLE

Korjauta vaatteesi ammattiompelijoilla! Vaatteiden korjauttaminen uusien ostamisen sijaan on ympäristötietoinen ja kestävä päätös.

Ompelimo RESTYLE on erikoistunut vaatemuokkauksiin ja korjauksiin. Vaasan keskustassa sijaitsevassa ompelimossa vetoketjut vaihdetaan uusiin, farkut paikataan ja rikkinäiset vaatteet saavat uuden elämän. Minimossenin kautta voi helposti jättää puhtaat vaatteet korjattavaksi.

”Tavoitteemme on tehdä kestävästä muodista ja kiertotaloudesta hauskaa, helppoa ja trendikästä.”

Puutarhurisi

Ekologisia lannoitteita, ylimääräiseksi jäänyttä katekangasta, kierrätettyjä ruukkuja ja parvekelaatikoita, pihasuunnittelua.

minimossen_IMG_9489

Poplafka

Poplafkan valikoimaan kuuluu vinyylit, CD-levyt, kirjat ja sarjakuvat, levysoittimet sekä paljon muuta.

Poplafka yrityksen takana on Anssi Marttinen. Radio Vaasasta tuttu Anssi on vuosia järjestänyt levymessuja.

My Corner

Kierrätettyjä ja toimivia valaisimia sekä pienelektroniikkaa.

Playfool

Kierrätettyjä lautapelejä kaikenikäisille.

GK Design

Vanhoista lankuista ja seipäistä valmistettuja sisustustuotteita.

Beautiful Dress

Second Hand morsius- ja juhlamekkoja, kenkiä sekä muita juhlavaatteita ja asusteita.

Etusivulle »