Minimossenin yrittäjät

Ann Bäck

Ann Bäck

Ann Bäck suunnittelee kestäviä tuotteita koteihin. Kestävyys, eettisyys ja tuotannon pitäminen lähellä ovat tärkeitä asioita hänelle.

Minimossenilla Ann Bäck myy mm. kompostoituvia tiskirättejä. Hän on innoissaan yhteistyöstä, ja kuvailee kierrätysgalleriaa ”pienenä kultajyvänä siistissä pakkauksessa ja hyvällä ideologialla”.

Eden flowers

Eden Flowers

Eden Flowers-kukkakaupan upeiden kimppujen ja asetelmien takana on Jennie McCrea. Intohimolla, taidolla ja tiedolla hän haluaa tuoda kukkiensa kautta iloa ihmisille.

Minimossenilla Jennie myy kukka-asetelmien ja kimppujen lisäksi myös kierrätettyjä vaaseja, ruukkuja ja muuta lahjatavaraa.

minimossen_repopweb

Wasa Vintage

Wasa Vintage myy tuunattuja ja korjattuja huonekaluja, valaisimia ja sisustusesineitä. Täältä löytyy lisäksi erillinen osio 60-70 -luvun huonekaluille ja valaisimille.

Yrityksen omistaa Martti Kass, joka haluaa kunnioittaa vanhojen mestareiden käsityöosaamista.

Tina Österholm

ReTuned

Todellinen ekoteko on jo olemassa olevien tavaroiden huoltaminen sen sijaan, että heittäisi ne pois. ReTuned kierrättää ja uudelleenkäyttää kodin elektroniikkaa, kodinkoneita ja keittiövälineitä.

ReTunedin motto on tukea kestävää kehitystä kaikessa mitä tekevät. Minimossein kautta he tarjoavat  myös veitsienteroituspalvelua.

Natalia Ivacheva

PSR Palvelu

Sisustustavarat saavat PSR Palvelun käsissä uuden elämän Minimossenilla.

Natalia Ivacheva päätyi kierrätysgallerian yrittäjäksi, koska halusi kokeilla jotakin uutta. ”Kierrätys ja ekologisuus ovat tärkeitä asioita minulle. On hienoa tuntea tekevänsä hyvää, kun vanha tavara löytää uuden kodin.”

Stefan Ingi

Wasa Skate Corner

Wasa Skate Corner teroittaa ja korjaa luistimia sekä myy kaikkea urheiluun ja vapaa-aikaan liittyvää kierrätettyä ja korjattua tavaraa.

Kierrätys ei ole uusi juttu Stefan Ingille, joka aloitti yritystoiminnan jo viisi vuotta sitten. ”Jääkiekko on aina ollut lähellä sydäntä, joten tämä oli helppo valinta. Lapsiperheet tulevat mielellään hakemaan käytettyä tavaraa, ja samalla saan vaihdoissa lapsille pieneksi jääneitä varusteita.”

minimossen_IMG_9489

Poplafka

Poplafkan valikoimaan kuuluu vinyylit, CD-levyt, kirjat ja sarjakuvat, levysoittimet sekä paljon muuta.

Poplafka yrityksen takana on Anssi Marttinen. Radio Vaasasta tuttu Anssi on vuosia järjestänyt levymessuja.

Mamimeid

Mamimeid

Mamimeid (Mommy made) -yrityksen takana on neljän lapsen äiti, joka nauttii käsitöistä. Hän tuottaa vauvoille ja koteihin kivoja yksityskohtia 100% kierrätetyistä materiaaleista.

_E6A9284-Redigera2

Design Kaje

Rakkaus vanhoihin esineisiin ja niiden tarinoihin yhdistettynä pohjalaiseen hulluuteen synnytti Design Kajen tuunausdesigntuotteet. Huonekalumuotoilija ja sisustussuunnittelija Jenni Kaustinen antaa vanhoille esineille uuden elämän.

Minimossenilla Design Kaje myy yllättäviä kierrätettyjä esineitä, kuten valaisimia vanhoista pöytäpuhelimista, kaiuttimia kirjoista ja koruja posliinista.

Dekorativ bild

Studio Strandman

Studio Strandmanin takana on vaasalainen graafikkopariskunta. He suunnittelevat visuaalisia kokonaisuuksia ja toteuttavat ne painotuotteiksi.

Minimossenille Lotta on suunnitellut sarjan värikkäitä postikortteja, kestävää kehitystä sekä luonnonvaroja kunnioittaen. Korttien kautta he haluavat tuoda kaikille iloa arkeen ja juhlaan.

playfool suorassa

Playfool

Playfool tarjoaa kierrätettyjä pelejä kaiken ikäisille ja kaikilla vaikeustasoilla. Minimossenilta löytyy myös harvinaisuuksia, joita ei välttämättä muuten Suomesta löytyisi.

Playfool vastaanottaa mielellään myös hieman puutteellisia pelejä, sillä Playfool korjaa ja antaa niille uuden elämän Minimossenin kautta.

gk design 4 square

GK Design

Vanhoista lankuista ja seipäistä valmistettuja sisustustuotteita.

Minimossen_MG_7640-(1)_web

Meille yrittäjäksi?

Meiltä löytyy erilaisia vaihtoehtoja yrittäjille, vuokrata voi niin yksittäisen hyllyn kuin isomman myyntitilan. Yrittäjillä täytyy olla y-tunnus ja pieni toimintasuunnitelma.

Myymälänhoitajamme antaa lisää tietoa. Puh. 010 320 7684

Etusivulle »