Stormossenin toiminta koronavirus-tilanteessa – päivitetään

Rajoitamme asiakasmäärää hyötykäyttöasemilla

Rajoitamme asiakkaiden ja autojen määrää hyötykäyttöasemilla. 8.4. alkaen korkeintaan kolme autoa saa olla Stormossenin hyötykäyttöasemalla yhtä aikaa. Muilla asemilla asiakkaita päästetään asema-alueelle rajoitetusti tilanteen mukaan ja niin, että ei synny lähikontakteja. Pyydämme asiakkaitamme lykkäämään käyntejä hyötykäyttöasemille, kunnes koronatilanne on ohi. Näin vähennämme yhdessä riskejä!

Minimossen suljettu

Minimossen suljetaan toistaiseksi tiistaista 24.3. alkaen, koska pyrimme vähentämään altistusta koronavirukselle.

Toimistomme on suljettuna

Pidämme toimistomme, osoitteessa Stormosseninte 56 (Koivulahti), suljettuna 20.3.2020 alkaen coronavirustilanteen vuoksi.

Palvelemme normaalisti verkossa ja puhelimitse.
info@stormossen.fi
Puh. 010 320 7600 (vaihde) arkisin klo 9 – 15.

Ohjeistus asukkaille
  • Sairastuneiden nenäliinat, lautasliinat ja muut jätteet kerätään omaan roskakoriin, joka on päällystetty pussilla. Sulje täyttänyt roskapussi tiiviisti ja vie poltettavan jätteen jäteastiaan. Tyhjennä sairastuneen käyttämä roskakori päivittäin.
  • Mikäli jäteastian tyhjennyksissä tulee katkoksia, pakkaa jätteet tiiviisti ja säilö ne tilaan, jossa niistä ei ole haittaa terveydelle ja jossa esimerkiksi haittaeläimet eivät pääse levittämään jätteitä.
  • Poltettavaa jätettä syntyy vähemmän, kun pakkausmateriaalit lajitellaan tehokkaasti ja pakataan tiiviisti. Jätteitä ei pidä jättää miehittämättömille jätteiden vastaanottopaikoille, mikäli jäteastiat ovat täynnä.
  • Stormossen seuraa viranomaisten antamia ohjeita ja suosituksia.
Stormossenin toiminta

Stormossen seuraa viranomaisten antamia ohjeita ja suosituksia. Tällä hetkellä Stormossenin jätteiden vastaanotto- ja käsittelytoiminnot sekä asiakaspalvelu eri kanavissa toimivat normaalisti. Aukioloajat ovat muilta osin normaalit, paitsi raskaan liikenteen vaakatoiminnot, jotka siirtyvät yhteen työvuoroon ja ovat auki 18.3. alkaen klo 8-16.

Hyötykäyttöasemat

Pyydämme asiakkaita siirtämään ei-kiireellisiä käyntejä hyötykäyttöasemalle, kunnes koronatilanne on ohi, mikäli jätteiden varastoiminen kotona on mahdollista. Hyötykäyttöasemalle tulevia asiakkaita pyydämme noudattamaan henkilökuntamme antamia ohjeita, kuten esim. pitämään tarpeeksi etäisyyttä toisiinsa. Suosittelemme tilaamaan asiakaskortti nettisivulta hyvissä ajoin ennen käyntiä hyötykäyttöasemalle, niin postitamme asiakaskortin. Mikäli kortti kuitenkin hankitaan hyötykäyttöasemalta, asiakas saa lomakkeen täytettäväksi omassa autossaan (ei siis hyötykäyttöaseman toimistossa).

Noutopalvelu

Noutopalvelumme on keskeytetty 31.5. asti. Seuraamme tilannetta ja tiedotamme jatkosta.

Ekobiili -kampanja

Ekobiilin keräyskampanja vaaralliselle jätteelle, metalli-, sähkö- ja elektroniikkaromulle lykkääntyy. Sen oli tarkoitus tapahtua 4.5.-15.6. Julkaisemme uuden aikataulun, kun korona-tilanne on ohi.

Vierailijat ja neuvonta

Toistaiseksi emme ota vastaan vierailijaryhmiä jätekeskukseen tai Minimosenille, emmekä myöskään tee neuvontavierailuja esim. kouluille ja päiväkoteihin.

Tiedotamme mahdollisista muutoksista. Kotisivumme toimivat aiheen tiedottamisen pääkanavana.