Stormossenin toiminta koronavirus-tilanteessa – päivitetty 18.6.2020

Stormossen seuraa viranomaisten antamia ohjeita ja suosituksia. Tällä hetkellä Stormossenin jätteiden vastaanotto- ja käsittelytoiminnot sekä asiakaspalvelu eri kanavissa toimivat normaalisti.

Minimossen on jälleen avoinna

Aukioloajat ovat ti-pe klo 10-18 ja la klo 11-15. Café Minimossen on myös avoinna. Lounaaksi on tarjolla salaattiannoksia, mutta keittolounasta ei ole tällä hetkellä.

Pyydämme kaikkia asiakkaita pitämään huolta käsihygieniasta. Wc:ssä voi pestä kädet ja meillä on käsidesiä käytettävissä. Pidä etäisyyttä muihin asiakkaisiin ja henkilökuntaan. Jos sinulla on flunssan oireita pyydämme sinua pysymään kotona.

Noutopalvelu

Noutopalvelumme on keskeytetty 31.8. asti. Seuraamme tilannetta ja tiedotamme jatkosta.

Toimistomme on edelleen suljettuna

Pidämme toimistomme, osoitteessa Stormosseninte 56 (Koivulahti), suljettuna 20.3.2020 alkaen coronavirustilanteen vuoksi.

Palvelemme normaalisti verkossa ja puhelimitse.
info@stormossen.fi
Puh. 010 320 7600 (vaihde) arkisin klo 9 – 15.

Ohjeistus asukkaille

  • Sairastuneiden nenäliinat, lautasliinat ja muut jätteet kerätään omaan roskakoriin, joka on päällystetty pussilla. Sulje täyttänyt roskapussi tiiviisti ja vie poltettavan jätteen jäteastiaan. Tyhjennä sairastuneen käyttämä roskakori päivittäin.
  • Mikäli jäteastian tyhjennyksissä tulee katkoksia, pakkaa jätteet tiiviisti ja säilö ne tilaan, jossa niistä ei ole haittaa terveydelle ja jossa esimerkiksi haittaeläimet eivät pääse levittämään jätteitä.
  • Poltettavaa jätettä syntyy vähemmän, kun pakkausmateriaalit lajitellaan tehokkaasti ja pakataan tiiviisti. Jätteitä ei pidä jättää miehittämättömille jätteiden vastaanottopaikoille, mikäli jäteastiat ovat täynnä.
  • Stormossen seuraa viranomaisten antamia ohjeita ja suosituksia.

Vierailut ja neuvontakäynnit

Otamme jälleen käyttöön vierailumahdollisuuden sekä neuvontakäynnit, mutta tietyin rajoituksin. Voimme ottaa vastaan max. 20 hengen ryhmän luennolle auditorioomme, mutta laitoskierroksia ei toistaiseksi järjestetä.

Tiedotamme mahdollisista muutoksista. Kotisivumme toimivat aiheen tiedottamisen pääkanavana.