Stormossen hakee myymälävastaavaa Minimossenille

Minimossen on Ab Stormossen Oy:n omistama vastuulliseen kuluttamiseen kannustava ja inspiroiva ostospaikka, jossa myydään kunnostettuja ja kierrätettyjä tuotteita. Olemme uraauurtavalla konseptilla pystyneet luomaan tärkeän kohtaamispaikan alueemme asukkaille. Viime vuosien aikana kävijämäärät ovat olleet vahvassa kasvussa, ja siitä olemme erittäin ylpeitä.

Haluatko tehdä merkityksellistä työtä ja aidosti vaikuttaa alueemme kestävään kehitykseen?

Haemme kierrätysgalleriaamme Minimossenille myymälävastaavaa, joka innostuu mahdollisuudesta tehdä monipuolista työtä tiiviissä yhteistyössä laajan kumppaniverkostomme kanssa. Tehtävässä vastaat myymälän päivittäisestä toiminnasta, kuten kahvilan pyörittämisestä ja tavaroiden vastaanottamisesta sekä aktiivisesta yrittäjäyhteistyöstä. Lisäksi sinulla on keskeinen rooli Minimossenin viestinnässä. Odotamme sinulta rohkeutta ja innostusta erilaisten tapahtumien ideointiin, suunnitteluun ja toteuttamiseen. Jos haluat olla kestävän kehityksen vauhdittaja ja rakentaa vahvaa ammattitaitoa tulevaisuuden alalla, tätä mahdollisuutta ei kannata ohittaa!

Olet uusi huipputekijämme jos sinulla on:

  • Aktiivinen ote asiakaspalveluun ja asiakaskokemuksen kehittämiseen
  • Kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä ja yrittäjähenkinen toimintatyyli
  • Vahva ”can do” -mentaliteetti ja kykyä tarttua käytännön toimiin
  • Ongelmanratkaisu- ja päätöksentekokykyä
  • Vahvat vuorovaikutus- ja viestintätaidot
  • Kykyä ohjata ihmisiä ja tekemistä
  • Näkemystä toimintamme jatkuvaan kehittämiseen

Arvostamme aikaisempaa kokemusta kiertotalouden kentästä, mutta meille on vielä tärkeämpää nähdä sinussa vahvaa intoa ja kiinnostusta alaa kohtaan. Kaupallinen koulutus on eduksi. Arjessa käytät sujuvasti suomea, ruotsia ja englantia työkielinä.

Yhdessä tekeminen on meille tärkeää, joten kaikkea ei tarvitse tietää. Teemme työtämme vankalla ammattitaidolla, joten tarjoamme kattavan perehdytyksen tehtävään. Lisäksi kannustamme rohkeasti sisäiseen sparrailuun organisaation kaikilla tasoilla, joten olethan aktiivinen verkostoituja, joka syttyy yhdessä onnistumisesta. Tehtävä on vakituinen ja kokopäiväinen. Työsuhde-etuihin meillä kuuluu muun muassa tyky- ja lounassetelit, pyöräetu sekä sairauskuluvakuutus. Lisäksi panostamme reippaasti henkilökunnan hyvinvointiin työpaikalla.

Lisätietoja sinulle antaa tuleva esihenkilösi palvelupäällikkö Timo Lehtola arkisin klo 16–17, puh. 010 320 7608, sekä MPS-konsultti Daniel Särs 15.11., 17.11. ja 22.11. klo 13–14, puh. 020 746 9620.

Hae tehtävää hakupainikkeen kautta 26.11. mennessä.