FI SV EN

Tilaa neuvontaa

Vieraile jätekeskuksessa tai tilaa neuvontaa

Kaikki ryhmät ovat tervetulleita tutustumaan jätekeskukseen. Sopiva ryhmäkoko on 10-30 henkilöä. Vierailun räätälöimme ryhmän toiveiden mukaan. Voimme käsitellä esim. jätteiden lajittelua, jätekeskuksen toimintaa, jätteiden hyötykäyttöä ja käydä tutustumassa laitoksiin. Kirjoita tietosi lomakkeeseen tai laita sähköpostia ira.kekarainen(at)stormossen.fi tai soita puh. 010 320 7656.

Jäteseikkailu alakoululaisille

Seikkailemme noin tunnin ulkona tutustuen jätekeskukseen. Seikkailun aikana vierailemme mm. biojätteiden mädätyslaitoksella, jätteiden punnituksessa ja hyötykäyttöasemalla. Jäteseikkailu on maksuton. Jäteseikkailua järjestetään ma-to. Kirjoita tietosi lomakeeseen tai lähetä sähköpostia ira.kekarainen(at)stormossen.fi tai soita puh. 010 320 7656. Ryhmän suurin koko on 60 oppilasta.

Jäteseikkailu info

Tilaa jäteneuvoja

Jäteneuvojan voi tilata esim. kouluille, yhdistykseen tai tapahtumaan kertomaan jätteiden lajittelusta ja niiden käsittelystä. Sisältö tehdään asiakkaan toivomuksien mukaisesti. Neuvontakäynteja tehdään ma-to kello 8-16, iltaisin resurssien mukaan. Kirjoita tietosi lomakkeeseen tai laita sähköpostia ira.kekarainen(at)stormossen.fi tai soita 010 320 7656.

Yritysneuvonta

Stormossenin palvelupäällikkö Seppo Ruostekoski auttaa yrityksiä jätteiden lajittelussa ja kouluttaa yrityksien henkilökuntaa jäteasioissa. Oikein lajiteltu jäte tuo yritykselle selviä kustannussäästöjä. Koulutukset voidaan järjestää joko yrityksen omissa tai Stormossenin tiloissa.

Yritysneuvojaan voit ottaa yhteyttä sähköpostilla seppo.ruostekoski(at)stormossen.fi tai soita puh. 010 320 7660 tai täytä alla oleva yhteydenottopyyntö.

Yhdistyksen, yrityksen tai koulun nimi *

Ryhmän koko *

Päivämäärä ja aikatoivomus *

Yhteyshenkilö ja yhteystiedot *

Muita toivomuksia vierailusta tai neuvonnastaVieraile Westenergyn jätteenpolttolaitoksella

Westenergyn jätteenpolttolaitos on vierailijoille avoin laitos, jonne kaikki vierailuryhmät ovat tervetulleita. Vierailun aikana opitaan, miten jätteen sisältämä energia hyödynnetään tehokkaasti, turvallisesti ja puhtaasti. Vierailu aloitetaan yritysesittelyllä modernissa auditoriossamme, minkä jälkeen vierailu jatkuu opastetulla laitoskierroksella. Kierroksen alussa nähdään laitoksen valvomosta käsin, miltä jätebunkkerissa näyttää ja lopuksi kurkistetaan arinalle, missä jätteet palavat.

Westenergyn jätteenpolttolaitos sijaitsee Mustasaaressa, lähellä Vaasaa, Kokkolantien tuntumassa.

Jos ryhmäsi on kiinnostunut laitosvierailusta, ota yhteyttä Westenergyn tiedottajiin:

Riina Härkönen
045 652 0627
riina.harkonen(at)westenergy.fi

Josefin Stolpe
050 466 4239
josefin.stolpe(at)westenergy.fi