FI SV EN

Gastor - Biokaasua autollesi

Ab Stormossen Oy aloitti biokaasuntuotannon jätteistä jo 1990 toisena koko Euroopassa. Helmikuussa 2017 aloitimme paikallisesti tuotetun ja uusiutuvan liikennepolttoaineen myynnin. Me uskomme, että terve talous ja puhdas ympäristö kulkevat käsi kädessä. Siksi olemme luoneet asiakkaillemme kustannustehokkaan ja ympäristöystävällisen polttoaineen.

Gastor tankkausasemamme avattiin helmikuussa 2017. Toinen asemamme avataan vuonna 2019 ABC Kiitokaaren yhteydessä Vaasan Runsorissa. Tervetuloa tankkaamaan biokaasua - Tässä osoite ja hintatiedot! Maksat pankkikortilla.

kestävä yhteiskunta

Haluamme luoda resurssitehokkaan jätehuollon osana alueen kestävää kehitystä. Työskentelemme päivittäin ympäristökuormituksen vähentämiseksi ja lisätäksemme tietoisuutta jätehuollosta ja biokaasusta liikennepolttoaineena. Siksi haluamme kanssasi kääntää kuljetussektorin nouseva kasvihuonekaasutrendi ja edistää kestävää yhteiskuntaa.

meillä on sertifikaatti

Hyvän laadun takeeksi olemme rakentaneet yritykselle johtamisjärjestelmän, joka on sertifioitu standardien ISO 9001 (ympäristö), ISO 14001 (laatu) ja OHSAS 18001 (terveys ja turvallisuus) mukaan. Johtamisjärjestelmä auttaa luomaan työoloille ja työskentelylle hyvän järjestyksen. Toiminnan kartoittaminen näiden standardien kautta, auttaa meitä jatkuvaan parantamiseen tähtäävässä suunnittelussa ja seurannassa. Lisäksi autamme asiakkaitamme vähentämään omaa ympäristövaikutustaan tarjoamalla heille biokaasua ajoneuvon polttoaineeksi bensan ja dieselin tilalle.

me huolehdimme että

  • kaasua aina on saatavilla. Meillä on LNG/LBG backup-järjestelmä.
  • vaasanseudulle rakennetaan vähintään kolme kaasuntankkausasemaa.
  • meillä tuotetuttu biokaasu käytetään liikennepolttoaineena ja biokaasuntuotantomme jatkuvasti kasvaa.
  • asiakkaillemme tarjotaan kustannustehokkaita vaihtoehtoja kestävällä pohjalla.

ISO_9001__ISO_14001_and_OHSAS_18001.jpgGastor-2_2___ID_13382_.jpg